Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oy Telpak Ab
Sinimäentie 10 C
02630 Espoo
Y-tunnus: 2214501-6

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. Palautteet ja kyselyt pyydämme lähettämään GDPR@telpak.fi.

3. TIETOSUOJAVASTAAVA

Jon Sundén, 040 746 5794, jon.sunden@telpak.fi

4. Rekisterin nimi

Oy Telpak Ab:n oma asiakasrekisteri.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Oy Telpak Ab:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Oy Telpak Ab:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Oy Telpak Ab:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
• Nimi
• Sähköpostiosoite
• Matkapuhelinnumero
• Yritys ja asema
• Yrityksen osoitetiedot

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Oy Telpak Ab:n asiakastietojärjestelmästä. Henkilötiedot ovat asiakastietojärjestelmässä johtuen kaupallisesta tai muusta yhteistyöstä Oy Telpak Ab:n kanssa. Poikkeuksista ilmoitamme erikseen uutiskirjeessämme.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

9. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Oy Telpak Ab:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

11. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.