Telpak – osaava pakkaustarviketukku

Materiaalit, tarvikkeet ja koneet kaikkeen pakkaukseen

Kaikki pakkaukseen tarvittava yhdestä paikasta ja laajalla valikoimalla. Löydät meiltä erilaiset pakkausmateriaalit, pakkaustyökalut sekä pakkauskoneet. Tukku tarjoaa laajan valikoiman pakkausmateriaaleja aina pahvilaatikoista, pakkauskalvoihin, muoveihin ja teippeihin. Pakkaustarviketukku Telpakista löydät myös muun muassa käärintäkoneet, vannekoneet ja käsikäyttöiset vannetyökalut. Tukkumme tarjoaa myös asiakaskohtaiset ratkaisut eli omien mittojen mukaiset ja painetut materiaalit.

Pakkaustarviketukku varastoi tuotteet puolestasi. Toimitamme tuotteet perille varmasti ja luotettavasti, kun niitä tarvitaan.
Lue lisää

EcoVadis SILVER

Telpak saavutti EcoVadis arvioinnissa Silver tason. EcoVadis on maailman johtavia (yli 100 000 yritystä 175 maassa) arviointijärjestelmiä, missä yrityksen vastuullisuutta arvioidaan kattavasti ympäristöasioihin, työ- ja ihmisoikeuksiin, eettisiin toimintaperiaatteisiin ja vastuulliseen hankintaan liittyen.

Liikevaihdon kehitys (1000 €)

Telpakin menestyvä liiketoiminta syntyy osaamisesta sekä halusta ja kyvystä kehittyä. Perinteet luovat vahvan perustan, mikä taas mahdollistaa jatkuvan kehityksen. Pääosassa ovat uteliaisuus, uudistuminen ja uusien ratkaisujen löytäminen asiakkaiden kanssa.