Palveluratkaisut

Pakkaamisen huippuosaajan palvelut käytössäsi

Pakkausoptimointi

Anna Telpakin kartoittaa yrityksesi nykyiset pakkausprosessit. Säästömahdollisuuksia löytyy aina!

Vähennämme pakkauskustannuksia optimoimalla konekannan, pakkaamiseen tarvittavan materiaalin sekä työn määrän. Esimerkiksi pelkällä oikean materiaalin valinnalla voi vähentää pakkaamisen kuluja 10–20 prosenttia – halvin ei ole aina edullisin. Samalla vähennät CO2-päästöjä ja pienennät hyötykäyttömaksuja, kun pakkausmateriaalin kulutus vähenee. Säästät niin rahaa kuin ympäristöäkin!

Toimitusketjun tehostaminen

Telpakin ratkaisujen avulla voit tehostaa yrityksesi toimitusketjua ja saavuttaa tuntuvia säästöjä.

Sähköiset tilaus- ja toimitusratkaisut

Tarjoamme parhaimmat ja joustavimmat tilausmenetelmät, jotka tehostavat tilausprosessiasi. Näin vähennät kustannuksia. Hyödynnämme joustavasti erilaisia sähköisiä ratkaisuja tarpeidesi mukaan:

  • extranet-ratkaisut ja asiakaskohtaiset web-portaalit
  • EDI-/XML-sanomat
  • b2b-toiminnanohjausjärjestelmien integroinnit

Nimikkeiden yhdistäminen

Telpakin materiaaliosaaminen on käytössäsi. Kartoitamme käyttämäsi pakkaustuotteet ja -nimikkeet, kehitämme tilauskäytäntöäsi ja tehostamme toimintaasi optimoimalla volyymiedut.

Logistiset palvelut

Varastoimme asiakaskohtaiset pakkaustuotteet ja toimitamme ne sovitussa aikataulussa sovittuun paikkaan. Näin yrityksesi oma varastointitarve vähenee ja saat lisää volyymietuja hankinnoissa ja toimituksissa. Isoille asiakkaille Telpak tarjoaa kaupintavarastoratkaisut ja VMI-ratkaisut (vendor-managed inventory, eli Telpak ottaa täyden vastuun varaston ylläpidosta).

Huolto- ja varaosapalvelut

Tarjoamme täydet huolto- ja varaosapalvelut pakkauskoneillemme.

Ennakoiva huoltomme pitää koneesi käynnissä ja kunnossa. Huoltosopimusasiakkaille tarjoamme huoltotyöt ja varaosapalvelut edullisemmin. Häiriötilanteissa teemme nopeat hälytys- ja huoltokäynnit. Lue lisää pakkauskoneiden huollosta »

Koneiden ja laitteiden rahoitusratkaisut

Telpak tekee koneiden ja pakkauslinjaratkaisujen hankinnat helpoiksi.

Pakkauskoneet ja -linjat ovat yritykselle mittavia hankintoja. Kartoitamme kanssasi parhaan ratkaisun – aina ei ole järkevää ostaa koneita ja laitteita omaksi. Kysy meiltä koneiden vuokrauksesta ja edullisista rahoitusmahdollisuuksista.

Ratkaisut myymälävalikoiman hallintaan

Tarjoamme jakelutieyrityksille laadukkaita ja kannattavia valikoimaratkaisuja, jotka palvelevat loppuasiakasta.

Suunnittelemme ja toteutamme myymälä- ja hyllyratkaisut yhteistyössä asiakkaan kanssa kaupan koon mukaan. Kuluttajatuotteille suunnittelemme parhaat mahdolliset sijainnit ja hyllytilat. Tavoitteenamme kaikissa myymäläratkaisuissa on asiakkaan lisämyynti ja -tuotto.