Pakkaustarvikkeet ja pakkausmateriaalit

Pakkausmateriaalit ja pakkaustarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

Pakkaamisessa pienilläkin asioilla on suuri vaikutus. Oikein valitut pakkausmateriaalit ja pakkaustarvikkeet voivat vähentää päästöjä ja kokonaiskustannuksia tuntuvasti. Telpakilta saat laadukkaat ja monipuoliset pakkaustarvikkeet sekä pakkauskoneet suureen ja pieneen pakkaamiseen, suojaamiseen ja kiinnittämiseen.

Tarjoamme ratkaisuja pakkaavalle, kuljettavalle ja varastoivalle teollisuudelle sekä kaupalle. Maalaavalle ja rakentavalle ammattilaiselle löytyy tehokkaita ja toimivia suojamateriaaliratkaisuja, jotka nopeuttavat työnkulkua ja parantavat laatua. Jakelutieyrityksille tarjoamme valikoimaratkaisuja, jotka palvelevat loppuasiakkaita korkealaatuisesti ja kannattavasti.

VIHREÄ VALINTA

Tuotevalikoimassamme on reilusti vihreällä koivunlehdellä merkittyjä tuotteita. Tällä merkillä osoitamme kaikki ne tuotteet, joilla on jokin ominaisuus, mikä erityisesti vähentää päästöjä, on kierrätettävä, biohajoava tai valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Ajan hermolla

Seuraamme pakkausmateriaalien kehitystä jatkuvasti ja pyrimme löytämään uusia vaihtoehtoisia tuotteita olemassa olevien rinnalle. Uskomme yrityksemme tunnuslauseen mukaisesti siihen, että pienillä asioilla on ajan kanssa suuri vaikutus.

PIENET ASIAT, SUURI VAIKUTUS

 

Tutustu valikoimaamme ja hanki laadukkaat pakkausmateriaalit vaivattomasti! Edustamme pakkausalan parhaita päämiehiä.

Kysy lisää pakkausmateriaaleista »

Lue lisää